Sultanić: Protiv Radničkog razmišljamo samo o tri boda

Igman proljetni dio sezone otvara protiv Radničkog

Sultanić: Protiv Radničkog razmišljamo samo o tri boda

Fudbaleri konjičkog Igmana proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH otvaraju domaćom utakmicom protiv nezgodnog Radničkog iz Lukavca. 

Pred izabranicima Adisa Obada sigurno je jedan od najtežih protivnika na putu prema opstanku. Međutim, ko god bio s druge strane, Igman na svome terenu ide samo na tri boda, jer na ispadanje u Drugu ligu nakon samo jedne sezone u Prvoj u Konjicu niko ne pomišlja. 

Igman je u zimskom prelaznom roku znatno promijenio igrački sastav. Otišli su Jazvin i Kamber, dok su redove crvenih pojačali Kadić i Bećirović iz Famosa, Džafić iz visoke Bosne, te Šuntić iz Goražda. 

U današnjoj utakmici protiv Radničkog pod znakom pitanja zbog povreda su Amel Murtić i jedan od najboljih igrača Igmana Ajdin Sultanić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Bez obzira na povrede protiv Radničkog razmišljamo isključivo o pobjedi. Ne samo protiv Radničkog već protiv svakog protivnika na domaćem terenu", optimista je uoči današneg meča Ajdin Sultanić, igrač koji je upravo bio strijelac u prvoj utakmici između ova dva kluba odigranoj u Lukavcu kada je Radnički slavio sa 2:1. 

Utakmica na Gradskom stadionu u Konjicu počinje u 14:30 sati i očekuje se dobra posjeta ljubitelja fudbala u gradu na Neretvi. Igman je posljednja dva kola jesenjeg dijela sezone završio porazima, pa navijači s nestrpljenjem očekuju utakmicu i pobjedu koja će Igman usmjeriti ka sigurnijoj zoni na prvoligaškoj tabeli. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.