Šuman na klupi reprezentacije još četiri godine?

Ostaje selektor

Šuman na klupi reprezentacije još četiri godine?

E. Škorić

Bilal Šuman najvjerovatnije će i u narednim godinama voditi rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Proslavljeni bh. stručnjak nije uspio da odvede Zmajeve za Evropsko prvenstvo, no ima čvrstu podršku novoizabranog rukovodstva Rukometnog saveza naše zemlje.

Kako saznajemo, Rukometni savez BiH i Šuman postigli su dogovor, pa će on najvjerovatnije ostati selektor naše seniorske reprezentacije i u naredne četiri godine.

"Obavili smo razgovore sa Šumanom i naša, a i njegova želja je da se saradnja produži za još četiri godine. Ostale su samo formalnosti da se dogovor ozvaniči, ali mislim da je to to", rekao je za SportSport.ba novi predsjednik RS BiH Amir Zahirović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi