Šuman objavio širi spisak igrača

Za mečeve protiv Estonije

Šuman objavio širi spisak igrača

E. Škorić

Selektor rukometne reprezentacije BiH, Bilal Šuman, objavio je širi spisak igrača za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se 2019. godine igra u Njemačkoj i Danskoj.

Rukometaši našeg nacionalnog tima okupit će se 23. oktobra, a Šuman je za ovaj ciklus pozvao 28 igrača, od kojih će potom napraviti skraćeni spisak.

Na spisku su: golmani: Benjamin Burić, Nebojša Grahovac, Damir Efendić, lijeva krila: Tomislav Nuić, Alen Ovčina; desna krila: Faruk Vražalić, Muhamed Zulfić, Srđan Predragović; lijevi bekovi: Igor Mandić, Mirsad Terzić, Nikola Prce, Marin Vegar, Faruk Halilbegović, Duško Čelica, Vladan Lončar, Tarik Vranac; srednji bekovi: Marko Tarabochia, Benjamin Čičkušić, Ivan Karačić, Josip Perić, Mario Pavlak; desni bekovi: Marko Panić, Dejan Malinović, Kosta Savić, Ibrahim Haseljić; pivoti: Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ i Senjamin Burić.

Naša reprezentacija prvu utakmicu grupe 6 igra 25. ili 26. oktobra protiv Estonije, s kojom će odmjeriti snage i tri-četiri dana kasnije. Nije poznato koji grad u BiH će ugostiti Estonce. U našoj grupi se nalazi i Švicarska, a pobjednik grupe ide u baraž.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi