Šunjić karijeru nastavlja u Grčkoj?

Pridružuje se bh. fudbaleru

Šunjić karijeru nastavlja u Grčkoj?

U narednim sedmicama Toni Šunjić bi mogao reći 'zbogom' Stuttgartu. 

Defanzivac bh. reprezentacije, prema pisanju pojedinih medija u Njemačkoj, nije u planovima Stuttgarta za narednu sezonu u 2. Bundesligi i nakon samo jedne sezone će napustiti Mercedes-Benz Arenu i potražiti novu sredinu.

Šunjić je tako dobio odriješene ruke da napusti Stuttgart ukoliko na adresu kluba stigne adekvatna ponuda. Interesovanje za ovim Mostarcem je ranije pokazao Olympiakos, a grčki mediji tvrde da se u borbu također uključio i PAOK u kojem već neko vrijeme nastupa Gojko Cimirot.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrijedi podsjetiti da je Šunjić u redove Stuttgarta stigao u ljetnom prijelaznom roku iz ruskog Kubana. U svojoj debitantskoj sezoni u Njemačkoj je odigrao 28 utakmica i pritom postigao dva pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi