Defanzivac Zmajeva

Šunjić: Možemo žaliti za propuštenim bodovima

Dino Kurbegović

Toni Šunjić, defanzivac selekcije Bosne i Hercegovine je nakon utakmice sa Grčkom govorio za Sportsport.ba.

Šunjić je prije svega istakao da je veoma razočaran rezultatom koji je su Zmajevi ostvarili u Zenici, ali ne krije nadu da se ipak u narednim utakmicama sa malo sreće može stići do baraža.

''Nažalost, kao što ste rekli oni su došli ovdje i ostvarili svoj cilj, znali smo kako će igrati, i da će biti jedna teška utakmica. Na kraju nismo uspjeli probiti taj bedem, možemo žaliti za bodovima, posebno u prvoj utakmici koju smo igrali u Grčkoj, ali idemo dalje imamo četiri utakmice, i nadamo se da ćemo izboriti baraž.''

Na meču je bilo nekoliko pornih situacija, za jednu od takvih, Šunjić je rekao da se moglo okarakterisati kao najstrožija kazna.

''Mislim da je bio penal, iako sam bio daleko, ali opet mi nismo u mogućnosti mijenjati sudijsku odluku, opet ponavljam ja mislim da je bio penal.''

Na pitanje o očekivanjima od nastavka kvalifikacija, te o njegovom mišljenju koje ima za svoju večerašnju igru, Toni je odgovorio biranim riječima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

''Do kraja probati osvojiti što veći broj bodova i čekati da Grci naprave kiks i da tako izborimo baraž. Mislim da sam odigrao dobro, i oni nisu zaista imali prilika, osim onu jednu kontru, zaista sam zadovoljan svojom igrom, a bio bih još zadovoljniji da smo uzeli tri boda'', zaključio je Šunjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi