Šunjić: Ne bi trebalo biti problema protiv Luksemburga

Bh. reprezentativac za SportSport.ba

Šunjić: Ne bi trebalo biti problema protiv Luksemburga

E. Čaušević

U fudbalskoj reprezentaciji BiH vlada veliki optimizam uoči sutrašnje prijateljske utakmice protiv Luksemburga.

Da će izabranici Mehmeda Baždarevića slaviti protiv Luksemburga uvjeren je i defanzivac Toni Šunjić, koji se tokom razgovora za SportSport.ba osvnuo još na atmosferu u timu i svoju situaciju u Stuttgartu. 

"Okupljanje nakon malo duže pauze, lijepo je ponovo biti sa reprezentacijom i očekuju nas dvije prijateljske utakmice. Sutra je nešto malo lakši protivnik i normalno da se nadamo pobjedi i našoj sigurnoj igri. To bi trebali riješiti bez većih problema. Poslije toge slijedi jača utakmica protiv Švicarske, a i u toj se utakmici nadamo što boljem rezultatu i što boljoj igri", kazao je Šunjić i potom se osvrnuo na atmosferu. 

"U reprezentaciji je uvijek dobra atmosfera. Svi su nasmijani, veseli, imamo dosta slobodnog vremena i baš je fina atmosfera", ističe ovaj korpulentni bh. reprezentativac. 

Šunjić sa svojom situacijom u klubu ne može biti zadovoljan. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Kako je počela druga polusezona, normalno da ne mogu biti zadovoljan jer sam izgubio mjesto u početnoj postavi. Čekam novu priliku i kad se vratim trebao bih igrati protiv Darmstadta. Vjerujem u veću minutažu i da će biti kao u prvoj polusezoni", istakao je na kraju razgovora Šunjić. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi