Šunjić ne ide u Kairat: Nismo se uspjeli dogovoriti

Potvrdio za SportSport.ba

Šunjić ne ide u Kairat: Nismo se uspjeli dogovoriti

Toni Šunjić svoju karijeru, ipak, neće nastaviti u Kazahstanu! 

Iako su pojedini inostrani mediji bili objavili da je Šunjić sa Kairat Almatyjem potpisao dvogodišnji ugovor, bh. reprezentativac je u izjavi za SportSport.ba kazao da nakon pregovora nije postigao dogovor sa kazahstanskim klubom.

"Od prelaska u Kairat Almaty nema ništa. Oni su bili zainteresovani za mene, ali nismo se dogovorili i u Kazahstanu je već završio prijelazni rok. Šta će biti dalje, stvarno ne znam, a ugovor sa Stuttgartom me veže još dvije godine", kazao nam je Šunjić. 

Šunjiću se u međuvremenu promijenila situacija u Stuttgartu i nije nemoguće da i sljedeće sezone nastupa za Švabe.  U jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Schwäbisch Halla (6:1) je bio strijelac jednog pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi