Šunjić ponovo interesantan Stuttgartu
Foto: EPA

Prelazi u Bundesligu?

Šunjić ponovo interesantan Stuttgartu

Ime Tonija Šunjića ponovo se vezuje za Stuttgart. Njemački mediji objavili su informaciju da su čelnici Stuttgarta zainteresovani za bh. reprezentativca i namjeravaju ga angažovati do kraja prijelaznog roka. 

Odlazak Antonija Rüdigera u Romu primorao je trenera Alexandera Zornigera da pronađe novo rješenje u defanzivnoj liniji i navodno prvi na listi želja je Toni Šunjić, čije prošlosezonske partije očito nisu prošle nazapaženo. 

Odšteta koju bi Kuban zatražio za čelnike Stuttgarta ne bi trebala predstavljati problem, a i sam Šunjić zasigurno bi bio oduševljen u slučaju prelaska u Bundesligu. Za njegove usluge ranije su bili zainteresovani Hamburger SV, Freiburg i Napoli. 

Inače, Šunjić je tokom prošle sezone bio jedan od najstandardnijih igrača Kubana u čije redove je dospio u ljeto 2014. godine iz ukrajinske Zorye. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.