Super agent počastio Inter novim trenerom, a stiže i Pepe
Foto: EPA

Jardim na klupi Intera?

Super agent počastio Inter novim trenerom, a stiže i Pepe

M. Šljivak

Poznati agent Jorge Mendes dogovorio je dva velika pojačanja za ekipu Intera.

Nerazzurri su nedavno uručili otkaz treneru Stefanu Pioliju, a iako se kao glavni kandidat za njegovog nasljednika spominjao Diego Simeone, od toga neće biti ništa.

Italijanski mediji tvrde da će prvo pojačanje za Inter biti na trenerskoj poziciji, a radi se o aktuelnom treneru Monaca Leonardu Jardimu. Mendes je navodno već sve dogovorio i od naredne sezone Jardim bi mogao preuzeti tim s Giuseppe Meazze.

Jardim je ove sezone na čudesan način odveo Monaco do titule prvaka Francuske, a u Ligi prvaka su stigli do polufinala, pa je odličnim radom privukao pažnju na sebe.

To nije sve. Novi igrač tima iz Milana mogao bi postati Portugalac Pepe. Igrač Real Madrida je odbio bogate ponude iz Kine, te je najavio ostanak u Evropi. Novi tim će izvjesno biti Inter, pa će Nerazzurri dobiti veliko pojačanje u defanzivi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter ove sezone igra dosta slabo. Ekipa je trenutno na osmom mjestu Serije A i gotovo sigurno ih nećemo gledati u Evropi naredne sezone.

Ipak, spremili su se za velike stvari u Italiji. Očekuju se velika pojačanja i borba za sam vrh tabele u narednoj sezoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi