6

Komentari (6)

user1668952450
Nije bitno ko je, samo nek je Bosanac ili Hercegovac... NAŠ JE...?
Dzeko je maestralnim driblingom izbacijo odbranu Milana???? De nevinaru malo se uozbilju. Jasno je da simpatizujes Dzeku al nemoras se bas provaljivat. Neko ko nije vidijo pogodak bi pomislio, evo predriblo 4,5 Igraca i zabijo, A u stvarnosti fino je izbacijo jednog igraca i zabijo.
Profesor9
Nije zabijo ??zabio ali munjo moja igrač utakmice sa 37 godine izgleda da ga i svi ostali navijači simpatišu
Kao prvo procitaj jos jednom moj komentar pa pokusaj skontat cemu sam se ja ustvari cudijo na ovaj novinarov post. Kao drugo ti si zadnji koji ce sudit kako ja da pisem a uostalom se o tom u ovom mom komentaru i ne radi. Kao trece ovo da je igrac utakmice uopste ne sporim a simpatisem ga i ja sam. Ovdje se radi o cinjenici kako je Edin postigao gol, pa evo de ti reci dali je kompletnu odbranu ili je jednog igrca izbacijo pri ovom svom maestralnom pogotku.
Sudis nekom kako ce pisat a nit ti zareza nit tacke u komentaru. Svasta!
user1671659289
2036.godina: EDIN DŽEKO UTIŠAO SAN SIRO INTER ZASJEO NA PRVU POZICIJU U SERIJI A
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.