4

Komentari (4)

Samo debili ovo mogu prihvatiti ....pored punih stadiona u engleskoj , njemačkoj itd ljudi koji žive za vikend i utakmice da se igra ovo radi reala i barcelonice hahahaha e debili
trzac
Hahaha, koji cirkus. Cuj PSG pise o moralu, mila majko. Bili prvi koji su usli u projekat pa im UEFA oprostila sve prekrsaje, dala mjesto u izvrsnom tijelu Al Kelaifiju i oni postase moralne vertikale. Da mi je znati kako prodjose FFP u sezoni kad su doveli igrace za 700 mil eura, a prihod im 300. Ovako je bilo i sa euroligom pa sad trce ko ce igrati tamo.
Od super lige nema nista, jer super liga bi unistila najljepsu sporednu stvar na svijetu koja se zove fudbal ili nogomet. Neka Ceferin i ostali koji podrzavaju super ligu idu u 3 lijepe p.m.
Realno01
Polahko.Svi će jedan po jedan kucati na vrata
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.