Supruga Di Marija izvrijeđala Manchester, stigao žestok odgovor
Instagram

Odgovorio joj pomoćnik gradonačelnika

Supruga Di Marija izvrijeđala Manchester, stigao žestok odgovor

Supruga fudbalera Angela Di Marije, Jorgelina Cardoso, skrenula je veliku pažnju govoreći o životu u Manchesteru.

Jorgelina se u Englesku doselila 2014. godine kada je u Angel u transferu vrijednom 60 miliona funti zamijenio Real Madrid sa Manchester Unitedom. Na Old Traffordu je proveo samo jednu godinu, a velikim dijelom zaslužna za to je upravo supruga.

Ona se nikako nije uspjela naviknuti na život u Manchesteru, a opisujući svoja iskustva nije birala riječi, pa je grad nazvala i gadnim.

Izjava je, naravno, izazvala žestoke reakcije, a u međuvremenu lično joj je na duhovit način odgovorio pomoćnik gradonačelnika Sascha Lord. Njegovu izjavu prenosi ESPN.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Slažem se s gospođom Cardoso u jednoj stvari, a to je da je taj transfer bio pogreška. Navijač sam Uniteda cijeli svoj život pa je i za mene bilo jako teško gledati kako smo 60 miliona funti platili igrača kojeg smo godinu kasnije prodali kao jedan od najvećih promašaja u historiji kluba", rekao je Lord i osvojio simpatije navijača kluba s Old Trafforda.

Di Maria je nakon epizode na Old Traffordu otišao u Paris Saint-Germain čiji je i danas član.

Top Komentari

dinass
Kako se samo jedan ljudski hamelj od sponzoruse usudjuje da blati neki velegrad a da se nije uvalila fudbaleru muzla bi krave u svojoj selendri
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije