Susaković: Želimo prvu pobjedu pred našim navijačima

Tekstilac dočekuje Slobodu MG.

Susaković: Želimo prvu pobjedu pred našim navijačima

Samir Mlaćo

Fudbaleri derventskog Tekstilca u okviru 8. kola Prve lige RS dočekuju Slobodu iz Mrkonjić Grada, a obje ekipe imaju po sedam osvojenih bodova.

Krilni napadač 'krojača' Igor Susaković, ističe kako ih očekuje kvalitetan rival, koji voli da se nadigrava.

"Naš cilj je jasan, a to su tri boda sa kojima bi smo upali u prvih šest ekipa, što je i ovogodišnji cilj. Mislim da smo dužni i našim navijačima da ostvarimo prvu pobjedu na svom stadionu“, govori Susaković.

Osvrnuo se i na nasretan remi u Istočnom Sarajevu protiv Slavije.

"Pružili smo najbolju partiju ove sezone, ali nakon diskutabilnog penala za domaće ostali smo uskraćeni za tri boda. Ali šta je tu je, mi smo se već smo okrenuli narednom rivalu“, kaže krilni napadač Dervenćana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Dodao je Susaković, kako je njihovo da budu bolji za taj jedan gol protv Mrkonjićana, te zajedno sa navijačima proslave prvu domaću pobjedu.

Susret između Tekstilca i Slobode igra se u subotu na Gradskom stadionu u Derventi od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi