Sušić i Osim posjetili Bilino polje

Sušić i Osim posjetili Bilino polje

Delegacija Nogometnog saveza BiH, koju su činili Ivica Osim i Safet Sušić, danas je posjetila stadion Bilino polje.

Kako su radovi na stadionu zeničkog Čelika jučer privedeni kraju, načelnik Zenice, Husein Smajlović u goste je pozvao delegaciju Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kako bi ih upoznao sa radovima.

Safet Sušić i Ivica Osim nisu krili zadovoljstvo što je načelnik Zenice ispunio obećanje i završio rekonstrukciju stadiona na vrijeme, a kako kažu, travnjak je za poželjeti.

"Pa ja mislim da sad kada bi Sušić mogao birati, odmah bi sada igrao na ovom travnjaku, super je, nećemo imati više problema.", izjavio je Ivica Osim prilikom posjete stadionu Bilino polje.

Safet Sušić se složio sa izjavom Osima te dodao da je glavna stavka koja je bila potrebna za odigravanje kvalitetnih utakmica na Bilinom polju, završena.

Delegacija NFSBIH nakon posjete stadionu uputila je se na Kamberovića polje gdje su došli pratiti utakmicu Čelik - Velež. Delegacije je dočekana velikim aplauzom prisutnih navijača zeničkog Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.