Sušić kandidat za klupu reprezentacije iz regije?

Pape među pet kandidata

Sušić kandidat za klupu reprezentacije iz regije?

S. Mlaćo

Bh. stručnjak Safet Sušić koji trenutno vodi turski Alanyaspor jedan je od kandidata za klupu reprezentacije Slovenije.

Naime, Sušić je prema pisanju slovenskih medija jedan od ozbiljnijih kandidata, a spominju se i Tamaž Kavčić, Matjaž Kek, Robert Prosiničeki i Edy Reja.

Popularni Pape, legenda PSG-a, našu reprezentaciju odveo je na Svjetsko prvenstvo u Brazil te već tada potvrdio svoje kvalitete, a Slovencima je vrlo dobro poznat. Mnogi vjeruju da bi upravo on bio najbolji izbor za nasljednika Srečka Kataneca.

Sušić se sredinom ove godine povezivao i sa selekcijom Kosova, ali je nešto kasnije priznao da nisu postojale ni najmanje šanse da se to desi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi