Sušić: Nadamo se pozitivnom rezultatu protiv Aalena

Energie Cottbus u krizi rezultata

Sušić: Nadamo se pozitivnom rezultatu protiv Aalena

Mateo Sušić preskočio je dobar dio jesenjeg dijela prvenstva u njemačkoj Cvajti, a razlog je bila neugodna povreda fibule. 

Pred kraj jeseni se vratio treninzima, ali ga u timu nije bilo sve do prvog kola proljetnog dijela. Cottbus je nažalost nastavio tamo gdje je stao jesenas, a novi poraz nanio je Sandhausen.

„Ne igramo toliko loše koliko su očajni rezultati ove sezone. Siguran sam da bi jedna pobjeda stvari pokrenula i da bismo konačno mogli pobjeći sa dna,“ kaže Sušić, koji će danas zauzeti mjesto u timu protiv Fejzićevog Aalena.

„U ovoj ligi pravila ne postoje, jednostavno svako svakoga može pobijediti. Danas nemamo ulogu favorita, ali se nadamo pozitivnom rezultatu.“

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Cottbus za zonom opstanka zaostaje devet bodova i trenutno je najzreliji kandidat za ispadanje u treću ligu.

„Jesenas nismo bili na nivou, zapali smo u rezultatsku krizu i sada smo tu gdje jesmo. Bez obzira na posljednje mjesto i dalje svi u klubu vjerujemo da ćemo uspjeti opstati,“ zaključio je Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti