Sušić napustio GOŠK, Barić prvo pojačanje

U GOŠK-u vrijedno rade i tokom zimske pauze

Sušić napustio GOŠK, Barić prvo pojačanje · Saznajemo

Samir Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a nalaze se na zasluženom odmoru, ali čelnici kluba i stručni štab i dalje vrijedno rade.

Traže se pojačanja koja će u drugom dijelu sezone nositi dres tim iz Gabele, a danas je GOŠK napustio Pavle Sušić (29) kojem je ovaj klub izašao u susret, s obzirom da je zatražio slobodne papire.

U Gabeli su brzo reagovali, te odmah dogovorili saradnju sa Stefanom Barićem (26) koji je posljednju polusezonu proveo u FK Krupa, te je upisao 14 premijerligaškim utakmica uz jedan pogodak.

Četiri nastupa dodao je u Kupu BiH, te postigao tri pogotka, a nosio je i dres Širokog Brijega, Slavije, Zavrča, Solina, Hajduka, Mosora...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sušiću nismo željeli praviti probleme, te smo odmah i brzo reagovali. Vjerujemo da je Barić nogometaš koji nam može pomoći u ostvarenju naših ciljeva, te će on u narednim danima i zvanično biti predstavljen. U pregovorima smo sa još dva-tri nogometaša koja bi mogla da nas pojačaju", potvrdio je za SportSport.ba šef struke GOŠK-a Feđa Dudić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi