7

Komentari (7)

GMOKokosh
Mica
Karina obicna napuhan od novinara a od covjeka govno hinjavo ukopo repku 3 puta igo bez centarfora zvao tina hadjica i vranjesa hahahaaa zaboravi kvrzica iz naftalina.
Grohot
Kakav fudbaler je ovo nekad bio a kakav tenkre od trenera a i covjeka je sada, znaci nevidjeno....
tuzlak035
Zaboli me racku,sta ti volis,a sta ne
Honduras
Zaboli i mene sta ti mislis pacenik
ibrahim51
Takav se fudbaler rada. To je Boziji dar. Malo osoba ima taj dar poput Safeta Susica.Danas BiH nema takvog fudbalera. Proci ce dosta i dosta vremena da se rodi taka igrac. BiH da ima sada takvog igraca nas bi se svaka reprezentacija plasila. Pjanic igra dobro, ali u igri ni 50% ne igra kao Susic sto je igrao.Eto kakav je bio fudbalski majstor Safet Susic. Molim dragog Boga da Safetu podari lijepog zdravlja.I hvalamu na uspjehu sto nas je odveo na svjetsko prvenstvo.
Romario 77
Covjek je legenda koju izgleda svugdje vise cijene od nas. Zivio ti nama Pape legendo !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.