Sušić: Transfer u Inter? Umalo me to uništilo

Više ne misli o transferu

Sušić: Transfer u Inter? Umalo me to uništilo

Edmir Škorić

Tino Sven Sušić, reprezentativac naše zemlje, govorio je o sjajnoj sezoni, ali i neostvarenom transferu u Inter.

U intervjuu za Sportske novosti je Sušić otkrio kako su mu glasine o Interu uništile sezonu.

"Znam da se ne smijem opterećivati transferom. Prošle godine sam sebe umalo uništio onim transferom u Inter. Bilo mi je užasno teško, a sada me nije briga za transfere. Ako bude, u redu, ako ne opet sam tu. Prošle godine nisam 100 posto spreman ušao u pripreme. Mislio sam da idem van, čuvao sam se ozljeda, a na kraju od svega ništa. Niti sam bio spreman za proljeće, niti sam napravio transfer," rekao je Sušić.

On je izabran za najboljeg igrača prvog dijela sezone u HNL-u, imao je uspješnu sezonu, no na prvo mjesto postavlja uspjeh Splićana.

"Sve bi te osobne titule i pohvale dao u zamjenu za pobjedu u Maksimiru. Zadnji derbi nikako ne mogu prežaliti. Maksimirski poraz mi je teži i od onoga kad smo vodili 2:0 i okrenuli nam na 2:3.Bili smo bolji, agresivniji,ali uvijek imaju sreće protiv nas", dodao je Sušić, kojeg se sada povezuje s nekim engleskim klubovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi