Sušića želi i Stuttgart?

Tvrde njemački mediji

Sušića želi i Stuttgart?

Stuttgart želi dovesti pojačanje u veznom redu, a prioritet je bh. reprezentativac Tino Sven Sušić. 

Sušić ove sezone pruža fantastične partije u Hajduku i sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu na ljeto. Za njegove usluge se od ranije interesuju Celtic i Leicester City, a njemački mediji tvrde da se u borbu sada uključio i Stuttgart. 

Trener Kramny je zainteresovan za nekoliko imena, ali bi bio najzadovoljniji kada bi uspio realizirati transfer Sušića koji se svrstava među najbolje igrače u hrvatskom prvenstvu. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, Stuttgart se trenutno nalazi u teškoj poziciji i ukoliko ispadne teško je vjerovati da će interes privući Sušića. Za njegove papire Hajduk će tražiti između tri i pet miliona eura.  

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi