Šunjić se sutra vraća treninzima Stuttgarta

"Nije ništa ozbiljno..."

Šunjić se sutra vraća treninzima Stuttgarta

Bh. reprezentativac Toni Šunjić uspješno se oporavlja od udarca koji je zadobio protiv Darmstadta.

Šunjiću se u utakmici sa Darmstadtom zbog sudara s Rajkovićem zamračilo pred očima i pritom je izgubio svijest, a potom je uz pomoć ljekara napustio teren i hitno prebačen u obližnju bolnicu.

Iako se sumnjalo na potres mozga, medicinske pretrage nisu pokazale teže povrede i naš reprezentativac već sutra se vraća u trenažni proces. To je potvrdio i i u kratkoj izjavi za njemački sportski list Kicker.

"Bilo mi se zamračilo pred očima, ali to nije ništa ozbiljno. Treba mi malo odmora i onda se vraćam normalno treninzima", izjavio je Šunjić.  

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Stuttgart je na kraju u susretu 28. kola uzeo bod Darmstadtu (2:2).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi