Sušiću propao novi transfer

Veliki promašaj Genka

Sušiću propao novi transfer

Što se dogodilo sa Tinom Svenom Sušićem? Igrač koji je godinama bio vođa Hajduka i uz to reprezentativac Bosne i Hercegovine, pokazao se kao najveći promašaj Genka u posljednjih nekoliko godina. 

Sušić je u slavni belgijski klub stigao kao veliko pojačanje. Po dolasku u Genk je ponekad i igrao, istina bez nekog učinka, ali dolaskom na klupu trenera Alberta Stuivenberga potpuno je pao u drugi plan i potom prebačen u B tim. 

I sam Sušić (25) je nezadovoljan svojim statusom i ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti Genk, međutim čini se kako ništa više sreće nema ni kada je u pitanju potraga za novim angažmanom. 

Za Sušića je bila zainteresovana Kasimpaša, koja se takmiči u turskoj Super ligi, ali cijeli je posao je propao. Turci su, prema nezvaničnim informacijama, prilikom medicinskih pregleda našli bh. fudbaleru problem sa koljenom, a iako se na dodatnim pregledima ispostavilo kako je potpuno zdrav, do transfera u konačnici nije došlo. 

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Ovaj prijelazni rok će zasigurno Sušiću biti jedan od najbitnijih u karijeri. Više ne smije pogriješiti s izborom kluba... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi