Sušiću zanimljivi Trivunović i Puzigaća

Pape u Banja luci tražio kandidate za reprezentaciju

Sušiću zanimljivi Trivunović i Puzigaća

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić prisustvovao je sinoćnjoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara u Banja Luci.

Papetu je zanimljivo bilo nekoliko aktera sinoćnjeg dvoboja dvije najbolje bh. ekipe ove sezone. U plavom dresu Željezničara Papetu su na oku bili Samir Bekrić i Ibrahim Šehić, a mladi golman kluba sa Grbavice najvjerovatnije će dobiti poziv za naredno okupljanje Zmajeva.

Međutim, Sušiću nisu bili interesantni samo igrači Željezničara. Kako tvrdi naš izvor, blizak reprezentaciji BiH, Pape je u svoju bilježnicu upisao ime nekadašnjeg reprezentativca BiH Vuleta Trivunovića, koji bi se vrlo lako mogao ponovo naći u nacionalnom dresu.

Ipak, Pape je u Banja Luci posebno došao vidjeti lijevog bočnog banjalučke ekipe Bojana Puzigaću, koji, međutim, nije nastupio sinoć.

Selektor BiH će iz tog razloga prisustvovati utakmici posljednjeg kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, kada će Borac gostovati na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu ekipi Sarajeva, kako bi dobio bolji uvid u igru lijevog bočnog banjalučke ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.