Borac pod suspenzijom zbog duga prema bivšem golmanu

Lukendić: Sve će biti regulisano, Lučić: Ko zna kada će oni to uplatiti

9

Komentari (9)

rodjak
ako su vec 2 puta promasili rok i nisu ispunili svoje obaveze koje moraju ispuniti prema svom bivsem igracem onda ovom suspenzijom zasluzuju novcanu kaznu i oduzimanje od 3-6 bodova.Sta oni iz saveza misle reci,suspenzija ko fol i ako izmire sve do pocetka nastavka lige onda nikom nista,e to nece proci.Cim su suspendovali klub to automatski podrazumjeva novcana kazna i oduzimanje 3-6 bodova,a ako opet ne ispune svoje obaveze do pocetka lige onda je sljedeca kazna izbacivanje iz lige.Celika ste prosle godine kaznili sto i jesu zasluzili,a ove godine to Borac zasluzuje,i ako ne bude kaznjen onda sve iz saveza nabiti nogom treba
pjanke.sa
To i jeste problem, suspenzije je trebala doci odmah, pred utakmicu sa Sarajevom a ne sada kada se ne igra! Lopovi!
pjanke.sa
I jos da dodam, direktor Borca prica o utvrdjivanju dugovanja ima vec mjesec dana. Dugovanje se utvrdi za 15 minuta ako ste ozbiljan klub.
Brazuka
To je vico i novi savez. Oni se dokazuju i mogu kako hoće bruka i sramota, a Bosnjo suti
lesina
Kao sto su Sarajevski klubovi godinama mogli! Dosao je red malo i na nas da se pitamo a vi samo mozete da gledate i placete !
Hakkinen
Pa je li moguće da " velikan " poput Aj aj Borac neće ili ne može da isplati 32.000km ? Čovjek pošteno zaradio a još neće da iznosi " prljav veš" i VELIKANA. I onda se pitate kome smeta jak Aj aj aj Borak? Nikome... samo isplatite čovjeka što je zaradio
felix__27
Dugovanja igračima se moraju isplatiti.
Pikachu11
Ovo je cista demonstracija moci, Celik je prosle godine suspendovan i oduzeti su mu bodovi, tako mora biti i u ovom slucaju. Na potezu je savez, ali ne treba puno ocekivati od njih kada znamo ko je na celu saveza.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti