9

Komentari (9)

Rustempasa
Culicu, prestani da pises, sramota si.
Lud
Kako je lijepo biti gluuuup...
Enes Aljic
Zulfikar Egzikutor
Glupane jedan sto lozis masu kao mi eto imamo neke strucnjake? Mi smo dno debilu u svakom pogledu osim korupcije, naime to kotiramo visoko rame uz rame sa Botsvanom.
Vitez Koja
O jebo ti sestru i majku novinaru glupi!!!
genter
Je li bilo pismenih novinara na birou?
ratip irats
Odlican je ovo uspjeh zeljinih nada, ali ga pretjera sa naslovom. Bas pretjera!!
realno_govoreci
Moj Čula smiri malo emocije koje su više izgleda subjektivne nego objektivne. Reći da je ovo najznačajni susret u historiji bh.klubskog nogometa je smiješno ali ponovo se ogleda u tome kako ko gleda. Ko i malo zna o nogometu zna da ogroman broj igrača koji vrijeme za super talente nestanu kada dođu na seniorski nivo igranja jer tamo je sve drugačije. Kada bi nabrajali mogli bi do sutra ali to nije poenta. Poenta je da po ko zna koji put se od muhe pravi slon u Bosni. Ovo je sigurno veliki nogometni uspjeh za omladince koji teže ka velikim karierama ali da li će ih ostaviti iz Atletika ovi momci a kamo iz Želje je veliki upitnik. Tek kao tekst je tipno subjektinog karaktera,sa ogromnom euforiom i velikom dozom humora. Na početku se da značaj kao da se radi o finalu lige prvaka u seniorskoj konkurenciji a na kraju " pa djeca su to nek uživaju". Upravo ovo što su djeca,ovo je i taj nivo.
topalovic
Jadan nam fudbal ako je ovo znacajna utakmica.Kao sto i jest.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.