5

Komentari (5)

Hanibal
Zasto nije reagovalo obezbjedenje na stadionu, ako ga je uopce bilo. To su pocinili sinovi onig ratnih zlocinaca (koji su osudeni ili nisu osudeni) iz 1992. Kao po pravilu pocinioci nikada nece biti kaznjeni. Jad i bijeda naroda koji cini zlocine nad Bosnjacima zadnjih 200 i vise godina.
Qwasyx09
Jedete ****a mislite da ste naj pametniji boni to su djece ****m vam focu u materi doce te kad tad
BoSniaN_BuLL
Nasi bi mu se ovom momku smijali dok srbi svog ne bi izdali, bosna i bosanci ce propasti, jer se izmedju mrze, rat je najbolji dokaz za to, dosta fikreta abdica ima u nasom narodu, neces to kod srba naci i za to imaju postovanje od mene!
Mirsad1705
Promašio si ti temu potpuno, Vuk Branković se na Kosovu borio skupa sa Turcima protiv svog naroda. Bosanski kralj Tvrtko poslao je svog vojskovođu Vlatka Vukovića koji se sa vojskom vratio u Bosnu kao pobjednik.
Qwasyx09
Pusi ***** majku ti ****m smrdljivu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.