Sutra će oko Parka prinčeva biti raspoređeno 3000 policajaca

Dok traje finale Lige prvaka

Sutra će oko Parka prinčeva biti raspoređeno 3000 policajaca

Šef pariške policije Didier Lallement je danas predstavio plan za sutra, kada će PSG u Portugalu igrati finale Lige prvaka protiv Bayerna.

U prisustvu ministra unutrašnjih poslova Geralda Darmanima, Lallement je najavio da će avenija na Šanzelizeu biti otvorena za pješake od 21:00 (kada i počinje utakmica) uz mjere koje će garantovati socijalno distanciranje.

Svi koji se okupe na pomenutoj lokaciji morat će se razići najkasnije dva sata nakon utakmice.

Na Šanzelizeu i u blizini Parka prinčeva Lallement je najavio raspoređivanje 3000 policijajaca koji će paziti da se mjere sprječavanja širenja koronavirusa poštuju, ali i koji će se brinuti za javni red i mir.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bez obzira na sve što najavljuje Lallement, sutra se očekuju velike gužve u glavnom gradu Francuske s obzirom da veliki broj građana želi pratiti utakmicu na otvorenom. Posebno se gužve očekuju ako PSG kojim slučajem savlada Bayern i osvoji historijski pehar Lige prvaka.

Kladionice ipak za trofej više šansi daju Bayernu, pa tako i kladionica MOZZART na pobjedu Bavarca u regularnih 90 minuta nudi kvotu 2.15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za sutrašnje finale Lige prvaka!

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Ja konto Park Princeva na Bistriku hahah, kontam sta se dogadja a ja ne znam
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti