Sutra im je utakmica sezone, a igrači Arsenala se tuku na treningu

Izbio sukob Lacazettea i Bellerina

Sutra im je utakmica sezone, a igrači Arsenala se tuku na treningu

Ugledni britanski mediji izvještavaju da je na današnjem treningu Arsenala došlo do incidenta među fudbalerima.

Dan uoči utakmice sezone protiv Atletico Madrida, u Arsenalu vlada prava nervoza čemu najbolje svjedoče posljednja zbivanja u klubu. Arsene Wenger broji posljednje dane na klupi, a na treninzima mu fudbaleri priređuju scene koje nije navikao gledati.

Hector Bellerin i Alexandre Lacazette sukobili su se tokom današnje treninga i to nakon jednog zračnog duela na trening-utakmici. Sudeći po fotografijama, Francuz je bio nešto agresivniji i nasrnuo je na defanzivca Topnika.

Srećom, naguravanje njih dvojice prekinuli su ostali fudbaleri koji su brzo došli da ih razdvoje i strasti su se smirile, pa je veći incident izbjegnut. I reakcija Arsenea Wengera koji se hvatao za glavu govori dosta o svemu...

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Arsenal će sutra igrati prvi meč polufinala Evropske lige protiv Atletico Madrida. To je Wengeru i njegovim fudbalerima posljednja prilika da ugrabe trofej u ovoj sezoni, ali i da dogodine zaigraju u Ligi prvaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi