Sutra odluka o Miralemu Pjaniću

Povreda kuka traži opreznost

Sutra odluka o Miralemu Pjaniću

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić jučer je napustio meč protiv Rome zbog povrede.

Bh. veznjak se požalio na bol u kuku, nakon čega ga je trener Juventusa Massimiliano Allegri odlučio zamijeniti.

Ipak, čini se kako se ne radi o ozbiljnoj povredi, ali će bh. fudbaler kao i Švicarac Stephan Lichtsteiner propustiti sutrašnji trening.

"Miralem Pjanić, koji je zadobio udarac u kuk i  Stephan Lichtsteiner, koji ima povredu mišića, biće na trenignu u ponedjeljak i tada ćemo ocijeniti hoće li biti spremni za narednu utakmicu", stoji u saopćenju medicinske službe Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve će u petak odigrati meč italijanskog Superkupa u Dohi, a protivnik im je ekipa Milana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi