9

Komentari (9)

Kladionicar_iz_mira
Hoce li iko napraviti analizu o tome ima li vremena za pripreme, koliko ce sve kostati ako krene liga, imaju li klubovi para za nastavak, kako ce to uticati na zdravlje igraca, kako igrati na 40 stepeni u julu, kako ce uticati na evropska takmicenja, a kako na iducu sezonu?? Samo trunite kako treba nastaviti?? Kako?? Po svaku cijenu?? Hocete li ispitati koji klubovi su poceli sa treninzima, koji klubovi su uradili testove na COVID-19, zasto je Amar na imanju i ne misli se vracati...??
milanovac
Jos 11 tekmi, Jos 11 puta galame, cupanja kose, vriske, sve to .... ali neka bude posteno, na terenu...pa kome ovojci,kome opanci....
Dr.ZIJAGA
DJECACI, da vam kazem SVJEZE INFORMACIJE. Od zavrsetka TEKUCE SEZONE NEMA NISTA..Ovo sto se LAFO OBILAZE TERENI, TO se obilazi za NAREDNU SEZONU..DAKLE, ova je GOTOVA..sportski pozdrav, TAKO STVARI STOJE..
Kasikara
Informaciju koju imam dobio sam iz prve ruke, nastaviti će se Premijer Liga. Samo ću to da kažem.
Plavi21
Čestitam iskreno.
Sarajlija46
A ma nema ništa od toga.90% se nece nastaviti
Plavi21
HAHAHAHAHAHAHA
Sarajlija46
Bgm,sutra ili u srijedu nas proglašavaju prvakom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.