Sutra se u FBiH ukida većina mjera, profesionalni sport se može nastaviti?

Čeka se odluka o domaćem fudbalu

Sutra se u FBiH ukida većina mjera, profesionalni sport se može nastaviti? · Saznajemo

Još uvijek se ne zna šta će biti sa fudbalskom sezonom u Bosni i Hercegovini. Prije svega se to odnosi na Premijer ligu BiH.

NFSBiH je danas najavio da će na sljedećoj sjednici IO donijeti odluku da li će se, kada i kako sezona nastaviti, mada nema tačnih informacija kada bi se sjednica mogla održati.

Danas su stigle vijesti iz Republike Srpske koje daju nadu da bi u ovom entietu nakon 8. juna moglo biti dozvoljeno odigravanje takmičarskih utakmica, a to isto će krizni štabovi u FBiH dozvoliti još ranije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, sutra će u FBiH biti ukinuta većina restriktivnim mjera uključujući i zabranu za profesionalni sport i organizovanje utakmica. Još od ranije su u FBiH dozvoljeni treninzi na otvorenom.

Inače, odluke kriznih štabova i restrikcije su, zvanično, predstavljale najveću prepreku bh. fudbalu. Međutim, restrikcije lagano jenjavaju i vrlo brzo neće biti nikakvih prepreka te vrste za nastavak takmičenja u BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sarajlija46
A ma nema ništa od toga.90% se nece nastaviti
13 2
Dr.ZIJAGA
DJECACI, da vam kazem SVJEZE INFORMACIJE. Od zavrsetka TEKUCE SEZONE NEMA NISTA..Ovo sto se LAFO OBILAZE TERENI, TO se obilazi za NAREDNU SEZONU..DAKLE, ova je GOTOVA..sportski pozdrav, TAKO STVARI STOJE..
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi