Suze su same krenule: Bugojanci danas nisu mogli da sakriju emocije
Foto: Elvedin Tajar

Pred ispadanjem iz Prve lige FBiH

Suze su same krenule: Bugojanci danas nisu mogli da sakriju emocije

Endin Čaušević

Fudbaleri bugojanske Iskre danas su doživjeli poraz na domaćem terenu od Jedinstva (3:2) u okviru 28. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Iskra se grčevito bori za opstanak u Prvoj ligi FBiH, a današnjim porazom gotovo da su jednom nogom zakoračili u niži rang. Plavi su na Jakliću igrali protiv direktnog konkurenta Jedinstva, a igrači ovog tima su s osmijehom napustili teren u Bugojnu.

Fudbaleri bugojanskog kluba bili su svjesni da današnji poraz znači najvjerovatnije i opraštanje od Prve lige FBiH, te povratak u Drugu ligu Zapad.

Tuga na terenu i tribinama bila je zaista velika, a igrači Iskre su se "srušili" na teren nakon posljednjeg sudijskog zvižduka i nisu mogli zadržati svoje suze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti