Žestoka svađa Neymara i Alvara na Twitteru, na kraju se uključio i Navas i izvrijeđao protivnika

Nisu se međusobno štedjeli

Žestoka svađa Neymara i Alvara na Twitteru, na kraju se uključio i Navas i izvrijeđao protivnika

E. Oštraković
Teme:

Na utakmici između PSG-a i Marsseilea, Alvaro je imao samo jednu želju, a ona je bila da istuče Neymara.

Sa druge strane Brazilac je provocirao svog rivala tokom utakmice, ali nije prestao ni nakon utakmice, te je na Twitteru izbila velika rasprava.

Naravno razlog je "duel" njih dvojice koji su imali na utakmici, poslije koje je Neymar optužio Alvara da ga je rasistički vrijeđao tokom utakmice, te je bila pokrenuta istraga oko cijelog događaja.

Alvaro je čak kroz svo to vrijeme dobio veliki broj prijetnji smrću, ali se na kraju nekako sve smirilo, a sada je Neymar odlučio da ponovo "bocne" ljutog protivnika.

Kada je riječ o svađi na Twitteru, započeo ju je upravo Neymar koji je objavio svoju fotografiju na kojoj se ruga, te je označio Alvara ni napisao mu "Kralj je rođen, zar ne".

Oglasi

Nije se dugo čekalo na odgovor Alvara Gonzaleza, koji je objavio fotografiju na kojoj startuje na Neymara, te je napisao:

"Roditelji su me učili da uvijek iznesem smeće".

Na tu objavu reagovao je i golman PSG-a Keylor Navas, koji dodao krunu na glavu Neymara i napisao sljedeće.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Samo staviš kralju krunu na glavu i ostaneš ku*ka kakva jesi".

Top Komentari

NKZ1922
Farmeri se raspravljaju. Hahahah Koga boli kita za francuskom ligom? Gledaju je kladionicari kad je imaju na tiketu i porodice i rodbine igraca koji tu igraju. Ovi se nabrijali na nekakav rivalitet
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije