Neymar otkrio imena trojice igrača zbog kojih uživa gledajući ih kako igraju fudbal

Tu je i jedno iznenađenje

Neymar otkrio imena trojice igrača zbog kojih uživa gledajući ih kako igraju fudbal

E. Čaušević

Prvi dio sezone u Francuskoj je završen, a igrači timova iz Ligue 1 već se neko vrijeme nalaze na odmoru.

Neymar je zimsku pauzu iskoristio kako bi otputovao za Brazil kako bi napunio baterije pred nastavak sezone.

Brazilac je dao i intervju za zvaničnu stranicu FIFA-e, a jedno od pitanja bilo je da izabere trojicu igrača koje uživa gledati kako igraju fudbal.

Neymar je svojim odgovorom uspio iznenaditi javnost jer je tu stavio i legendarnog Robinha kojem se nekad predviđala velika karijera, ali mnogi smatraju da nije baš u potpunosti iskoristio svoj talent.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Igrači koje uživam gledati? Ronaldinho, Robinho i Lionel Messi. Igrati zajedno s Leom je bilo nevjerovatno iskustvo i postali smo jako dobri prijatelji. Od onih koje sam vidio kako igraju Messi je najbolji ikad", rekao je Neymar.

Top Komentari

WOLF20
Eh cuj legendarni Robinho, kad je on legenda postao
4 0
SeoRusilac
Spahić dao izjavu za Anadoliju ali vi ništa ne pišete
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi