Svaka čast: Demba Ba se oglasio nakon loma noge

Doživio strašnu povredu

Svaka čast: Demba Ba se oglasio nakon loma noge

Endin Čaušević

Napadač Shangai Shenhue, Demba Ba, na jučerašnjoj utakmici kineske lige doživio je strašan lom noge.

Demba Ba je u 72. minuti utakmice morao van terena nakon što je u duelu sa Sun Xiangom doživio stravičan lom noge. Ovaj nekadašnji napadač Chelseaja van terena mogao bi biti čak godinu dana.

Iako su svi bili šokirani njegovom povredom, iz njegovog kluba saopštili su da ih je Ba sve iznenadio svojom izjavom. Naime, prvo što je Demba pitao bilo je da li je njegova ekipa uspjela ostvariti pobjedu.

"Hvala svim navijačima koji šalju poruke podrške i koji su zabrinuti za mene. Ja se nadam da ću se vratiti što prije na teren. Nemojte biti prestrogi prema Xiangu, nije to bila njegova krivica", izjavio je Demba Ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti