"Svake godine nas povezuju s 50 igrača, a na kraju niko ne dođe u Real Madrid"

Ronaldo o špakulacijama za Neymara

"Svake godine nas povezuju s 50 igrača, a na kraju niko ne dođe u Real Madrid"

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar u posljednje vrijeme često se povezuje s Real Madridom, a svkodnevne špekulacije govore da će napustiti PSG ovog ljeta i potpisati za Kraljeve.

Međutim, Neymar je tek prošlog ljeta stigao u Pariz za nevjerovatnih 222 miliona eura iz Barcelone i teško je očekivati da će odmah promijeniti klub. Ipak, španski mediji ne odustaju od špekulacija da će Neymar doći u Real jer je prva želja Florentina Pereza.

O svakodnevnim špekulacijama za Neymara govorio je i Cristiano Ronaldo iako mu se baš nije svidjelo ovo pitanje od strane novinara. Portugalac je poručuo da on ne kontroliše transfere, ali da ne vjeruje da će Neymar doći u ovaj klub.

"Neymar dolazi u Real Madrid? Ne znam, ne mogu da kontrolišem te stvari. Ovdje sam već osam godina i svake sezone se barem 50 fudbalera povezuje s ovim klubom, a ustvari nikad niko ne dođe. Nekako vjerujem da će tako biti i ovaj put", rekao je Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi