Svaki navijač Liverpool je živio za današnji dan, ali agonija će još malo potrajati

Trebali su slaviti titulu

Svaki navijač Liverpool je živio za današnji dan, ali agonija će još malo potrajati

Endin Čaušević

Fudbalska sezona u skoro cijeloj Evropi prekinuta je prije skoro dva mjeseca, ali se sve lagano vraća u normalu.

Većina liga u Evropi će se najvjerovatnije nastaviti, te ćemo konačan rasplet situacije dobiti na terenu. No, postoje i lige koje su odlučile da sve prekinu i završe prema trenutnoj tabeli.

Ipak, nakon što je potvrđeno da se Bundesliga vraća narednog vikenda vratila se nada da će većina liga krenuti tim putem. Španci i Italijani bi trebali sezonu nastaviti narednog mjeseca, a očekuje se i početak engleskog Premiershipa.

Klubovi u Premiershipu žele da se sezona nastavi bez obzira na sve jer je zaista veliki novac u igri. Što se tiče borbe za prvaka tu je skoro već sve riješeno, te Liverpoolu treba još nekoliko bodova da sve i teoretski zaavrši.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, borba za Evropu i opstanak je u centru pažnje i zbog toga klubovi žele da se sve odluči na terenu. Zanimljivo da je sezona u Engleskoj trebala biti završena ovog vikenda, a današnji dan su navijači Liverpoola čekali cijelu godinu.

Naime, Liverpool je danas na Anfieldu trebao igrati meč posljednjeg kola i proslaviti titulu prvaka Engleske nakon 30 godina čekanja. No, ova proslava je odgođena barem neko vrijeme, ali svima je gotovo jasno da će titula u svakom slučaju stići na Anfield.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi