Svaki prelazni rok ima svog tragičara

Cerciju sve propalo u zadnjih nekoliko sati

Svaki prelazni rok ima svog tragičara

Edmir Škorić

Alessio Cerci je pravi nesretnik - propao mu je transfer zadnjeg dana, a potom je izbrisan iz igračkog kadra Atletica.

Cercija je Atletico kupio iz Torina za 15 miliona eura u ljeto 2014. godine, no Italijan se nije snašao u Primeri, pa je bio posuđivan Milanu i Genoi.

Trebao je da pređe u Bolognu posljednjeg dana prelaznog roka, no pao je na ljekarskim pregledima i transfer mu je propao.

A u međuvremenu su ljudi iz press službe Atletica bili izuzetno ažurni, pa su mu obrisali profil sa službene web stranice. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako je većina prelaznih rokova u Evropi završena, Cerciju ostaje Kina, Indija... Ugovor s Atleticom mu ističe na ljeto naredne godine, no mogao bi dobiti papire jer u Atleticu na njega ne računaju. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi