Svatovac zaustavljen u Dubokom Potoku

Odigrano pet susreta 11. kola Druga liga Sjever

Svatovac zaustavljen u Dubokom Potoku

Adnan Beganović

Odigrano je pet susreta 11. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupe Sjever, a vodeći Svatovac je remizirao na gostovanju kod Ingrama (1:1).

Vodeća ekipa Druge lige Sjever do prednosti je stigla u 38. minuti kada je vlastitu mrežu pogodio Samir Okanović. Do 90. minute rezultat se nije mijenjao, a onda je Edin Suljić pogodio za konačnih 1:1.

Pogotkom Emira Ikanovića Slaven je s minimalnih 1:0 savladao Priluk, dok je rezultatom 5:0 Mramor pred svojim navijačima nadigraoi Dinamo iz Donje Mahale. Almis Kasumović je postigao dva pogotka, dok su se u listu strijelca još upisali Azur Kucalović, Selim Selimović i Muamer Klimentić.

Sloga Tojšići i Mladost Malešići su podijelili bodove (1:1). Sloga je do prednosti stigla u 22. minuti kada je Nermin Šehić savladao Ibrahima Kukuruzoviča, a bod gostima iz Malešića u sudijskoj nadoknadi je donio Armin Duraković.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Jedinu gostujuću pobjedu danas su ostvarili fudbaleri Gradine koji su u Lipnici rezultatom 3:1 savladali domaći Radnik. Dva pogotka za Gradinu je postigao Haris Ibrić, dok se u listu strijelaca upisao i Sanel Šehrić, a jedini pogodak za domaće postigao je Samid Mujagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.