9

Komentari (9)

SEIKO
Fukara ne ide niđe.
Haris
Ma znas sta topalko, pravicu se u buduce da te nema a komentare cu razmjenjivati sa dzentlmenima i onima koji ostaju u odredjenim okvirima. Nisam trebo i htio pribliziti se tvom vokabularu ali pretjerao si blago receno vulgarnoscu ali eto... vise ne postojis.
Haris
Sta ste vi napravili u zivotu kreteni?! Nista. Preostaje vam da zavidite i pjevate onu staru od Dugmeta STA BI DAO DA SI NA MOM( Dzekinom) MJESTU.
topalovic
Harise jebo te Dzeko
Senko Samic
Ipak je amrica glavna u familiji rekao bi neke teze rijeci ali samo mogu reci da je to strasno kad zena prica o fudbalu.Uz sve milione jadan je njegov zivot a znas neke se stvari nemogu kupiti a to je sloboda odlucivanja ovo mu je bila zadnja prilika za igranje u jakom klubu i najacoj ligi neke stvari nemozes kupiti a to je sloboda.
topalovic
Ma zasto Edine,..zastoooo,..? Kako cemo krov sad napravitiiii,..pada nam direkt na gloooovu.
Lud
Kako je lijepo biti gluuup...
Zulfikar Egzikutor
Ooooooo kako ke lijepo biti starrr, biti star a biti car
Bosanski Gazija
Barem imamo krov kakav je da je! A sta ti imas osim mrznje i ljubomore jadnice jadni?!?!?!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.