Sve je gotovo na Red Bull Areni...

Dva gola za samo jedan minut

Sve je gotovo na Red Bull Areni...

Fudbaleri Liverpoola riješili su za samo jedan minut pitanje prolaska u osminu finala Lige prvaka. 

Oni su na Red Bull Areni protiv Salzburga postigli dva pogotka i to u 57. i 58. minuti kojima su došli do prednosti od 0:2 i jasno je da se sada reba desiti čudo da Salzburg ovaj rezultat okrene.

Redsi su prvi gol postigli tako što je Sadio Mane sjajno prošao po lijevoj strani, ubacio za Nabyja Keitu koji glavom pogađa za vodstvo.

Samo minut kasnije Mohamed Salah koristi brzinu, prolazi pored domaćeg golmana i iz izuzetno teške pozicije pogađa za 2:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte i sami:

Salzburg 0-2 Liverpool - Salah 58' from r/soccer
Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...tako to rade prvaci Europe i buduci prvaci Engleske.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi