Zanimljiva poruka navijača Salzburga za meč protiv Liverpoola: Nismo Barca ili Real, ali...

Optimizam je vladao uoči meča protiv prvaka Evrope

Zanimljiva poruka navijača Salzburga za meč protiv Liverpoola: Nismo Barca ili Real, ali...

S. Pašalić

Salzburg na svom terenu igra meč posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka protiv Liverpoola, trenutni rezultat je 0:0.

Austrijski tim je uoči ovog meča još uvijek imao šanse da prođe u nokaut fazu eventualnom pobjedom protiv prvaka Evrope, iako one nisu bile prevelike jer je i Napoli morao kiksati protiv Genka.

Ipak, navijači ovog tima su i dalje vjerovali da mogu i na proljeće gledati svoj tim u ovom takmičenju pa su imali i zanimljivu koreografiju za ovaj meč.

"Nismo Barca ili Real, ali smo spremni za svoj je*eni san", pisalo je na tribini gdje se nalaze navijači Salzburga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Mase007
Za****li su se. Barcelona isto samo sanja LP dok ostali osvajaju.
5 0
Sanska_Prangija
nisu morali da gledaju na napoli, jer da su pobjedili išli bi napoli i salcburg dalje, jedan od mnogih velikih promašaja redakcije, svaka vam cast. ne znam zasto vas i dalje pratim pored tolikoh loših -preloših- tekstova.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi