Sve je spremno za derbi na Etihadu: Arteta iznenadio navijače Arsenala sastavom za City

Ko će slaviti?

Sve je spremno za derbi na Etihadu: Arteta iznenadio navijače Arsenala sastavom za City

Endin Čaušević

Engleski Premiership danas se nastavio nakon tri mjeseca pauze, a već večeras ćemo gledati veliki derbi Manchester Cityja i Arsenala

Ovi klubovi igraju zaostalu utakmicu 28. kola Premiershipa i sigurno je da nas očekuje odličan meč iako će se on igrati pred praznim tribinama na Etihadu.

Utakmica između Cityja i Arsenala igra se od 21:15 sati, a Pep Guardiola i Mikel Arteta već su objavili početne sastave. Bh. reprezentativac Sead Kolašinac svoju šansu će čekati s klupe za rezervne igrače.

Treba dodati da je Arteta iznenadio ovim sastavom jer su na klupi ostali igrači poput Davida Luiza, Pepea, Ceballosa i Lacazettea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City: Ederson, Walker, Eric Garcia, Laporte, Mendy, Gundogan, De Bruyne, David Silva, Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling.

Arsenal: Leno, Bellerin, Mustafi, Mari, Tierney, Xhaka, Guendouzi, Willock, Aubameyang, Nketiah, Saka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti