Sve je spremno za dolazak Zlatana Ibrahimovića na San Siro

Sutra će odraditi i prvi trening

Sve je spremno za dolazak Zlatana Ibrahimovića na San Siro

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović se nakon dvije godine u američkom MLS-u odlučio vratiti u Evropu.

Ibrahimović je imao nekoliko ponuda, ali je odlučio na kraju da potpiše za Milan i vrati se u klub sa San Sira. Iako ima već 38 godina Ibrahimović je pokazao da još uvijek ima mnogo toga za pokazati.

Rossoneri su bili nakonkretniji u pregovorima i Ibra je potpisao ugovor do kraja ove sezone s opcijom da isti produži na još godinu dana. Navijači Milana su nestrpljivi, a za predstavljanje Šveđanina je sve spremno.

Italijanski mediji prenose da će Ibrahimović sutra doći na ljekarske preglede nakon čega će potpisati ugovor i zvanično biti predstavljen na San Siru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegov dolazak izazvao je veliko interesovanje navijača i očekuje se da San Siro sutra bude poprilično ispunjen. Nakon predstavljanja Ibrahimović će odraditi i prvi trening s igračima Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
tako to rade veliki klubovi,NJEGOVO SAMO PRISUSTVO U EKIPI JE MOTIV VIŠE ZA IGRAĆE DA DAJU SVE OD SEBE,DRUGO,šta znaći biti profesionalac kao Ibro,i opet će biti naj nolji igrać Milana,naravno da uz Juventus sada navijam za Milan punim jedrima,SRETNO IBRAGA ...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi