Sve manje opcija za Real: Još jedan trener odbio Pereza

Traži se Zidaneov nasljednik

Sve manje opcija za Real: Još jedan trener odbio Pereza

Čelnici Real Madrida intenzivno tragaju za novim trenerom nakon što je Zinedine Zidane iznenađujuće napustio Santiago Bernabeu.

Predsjednik 'kraljevskog kluba' Florentino Perez je kontaktirao brojna velika trenerska imena, no čini se, kako baš i nema sreće tragajući za Zidaneovim nasljednikom.

Nakon što su vruću madridsku klubu odbili selektor Njemačke Joachim Low, trener Hoffenheima Julian Nagelsmann, te Tottenhamov Mauricio Pochettino, mediji iz Italije tvrde kako je isto sada učinio i Massimiliano Allegri.

Iako mu interesovanje kluba kao što je Real laska, Allegri je navodno zbog porodičnih razloga odlučio da se zahvali na ponudi i ostane u Italiji, gdje iz sezone u sezonu osvaja dvostruke krune. Allegri je već ranije odbio Paris Saint-Germain i Arsenal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je tako ostao bez četiri najveće želje u potrazi za budućem trenerom i ima sve manje opcija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi