Perez otpisao Kloppa nakon samo jedne rečenice
Predsjednik Real Madrida u potrazi za novim trenerom nakon što je Zinedine Zidane šokirao sve odlukom da napusti klupu ovog kluba

Očito da nije zainteresovan

Perez otpisao Kloppa nakon samo jedne rečenice

Endin Čaušević

Francuski stručnjak Zinedine Zidane iznenadio je čelnike i navijače Real Madrida nakon što je prije nekoliko dana napustio klupu ovog kluba.

Zidane je napravio nevjerovatan uspjeh s Kraljevima osvajanjem tri Lige prvaka zaredom, ali je šokirao sve kada je odlučio da napusti trenersko mjesto ovog tima. Predsjednik Reala, Florentino Perez, aktivno traži novog trenera, a špekulacije ne prestaju iz dana u dan.

Mnogi treneri se povezuju sa dolaskom u Real Madrid, a jedan od njih je i menadžer Liverpoola, Jurgen Klopp. Prema pisanju španskih medija Perez i Klopp su već obavili razgovor, ali predsjednik kraljevskog kluba nije bio zadovoljan konačnim ishodom.

Navodno, Perez je tražio od Kloppa da mu predstavi neki plan za budućnost, no njemački stručnjak je već "pao" na prvoj rečenici. Čini se da je Klopp samo želio da što prije završi razgovor i poručio je Perezu da bi prvo prodao Cristiana Ronalda ukoliko bi došao u Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj odgovor se nije svidio prvom čovjeku madridskog kluba i može se reći da je prekrižio trenera Liverpoola kao mogućeg novog šefa stručnog štaba na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi