Rođeni kao nekada, Mostar spašavao skromni prosjek

4. kolo Prve lige FBiH

Rođeni kao nekada, Mostar spašavao skromni prosjek

Samir Mlaćo, foto: V. Bernadić

U centru pažnje 4. kola Prve lige FBiH bio je naravno veliki derbi između Veleža i Olimpika. Mreže se nisu tresle, ali 4.000 navijača napravilo je sjajno atmosferu i jasno pokazalo da su se Mostarci poželjeli dobrog nogometa i pravih derbija.

Veležu ni velika podrška navijača nije pomogla da dođe do tri boda, no slike prepunih tribina stadiona Rođeni mogu da raduju sve ljubitelje nogometa u BiH.

Nogometna euforija i dalje vlada u Bihaću. Jedinstvo je pred 1.600 gledalaca savladalo TOŠK, dok je komšijski derbi između Bosne i Rudara pratilo 500 gledalaca.

U duelima Novog Travnika i Viteza, te Zvijezde i Goraža zabilježeno je 300 gledalaca, dok je 200 bilo u duelu Bratstva i Orašja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Razočarala je posjeta u Jajcu i Čapljini. Remi Metalleghea i Igmana pratilo je tek stotinjaka gledalaca, a Čapljine i Slavena skromnih 50.

Napominjemo da se radi o zvaničnim izvještajima delegata gore navedenih susreta, a susrete ovog kola pratilo je ukupno 7.050 gledalaca.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

damir bosnjak
Mostar u srcu Velez do groba
15 1
velez mo
SLABA NAM SREDINA PRAVO NEMAMO NI DEFANZIVNOG I OFANZIVNOG VEZNOG,SVE NESTO PREKO KRILA NA BLEF ILI JE GURNI FAJICU SA NASE POLE A NA NJEMU VAZDA DVOJICA,FALE NAM DOBRA DVA VEZNJAKA
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi