Sve za prvo mjesto: Klubovi daju besplatne ulaze, obezbjeđuju besplatne prevoze za navijače

Na kraju samo jedan može biti prvi

Sve za prvo mjesto: Klubovi daju besplatne ulaze, obezbjeđuju besplatne prevoze za navijače

E. Oštraković

Nogometaši Budućnosti iz Banovića i Gradine iz Srebrenika, do kraja sezone voditi će mrtvu trku za ulazak u Prvu ligu FBiH.

Budućnost trenutno ima tri boda više od drugoplasirane Gradine, ali oni sada imaju jako teško gostovanje kod Svatovca u Poljicu, dok Gradina na svom terenu dočekuje Priluk.

Postoji realna šansa da bi se već u ovom kolu ova dva tima mogla bodovno izjednačiti, a međusobnu utakmicu odigrati će u okviru 24. kola u Banovićima.

Banovićani su za gostovanje kod Svatovca osigurali besplatan prevoz navijačima na utakmicu u Poljicu, dok Gradina za narednu utakmicu ne naplaćuje ulaz na tribine u želji da što veći broj navijača dođe na utakmicu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

U prvom dijelu sezone utakmica ove dvije ekipe odigrana u Srebreniku završena je bez pobjednika rezultatom 1:1.

Top Komentari

Junuz
Banovići kupili utakmicu
1 2
Boki
Bas tako imaju najacu ekipu ali dzaba kad ce banovicani kupiti sudije kao i do sada cirkus od lige
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi