"Šveđani ne mogu prihvatiti da sam Ibrahimović"
Čak 11 puta izabran je za najboljeg igrača Švedske i niko mu nije ni blizu. Ipak, priznaje da ga mediji u Švedskoj nikako ne mogu prihvatiti...

Zlatan šokirao javnost

"Šveđani ne mogu prihvatiti da sam Ibrahimović"

E. Čaušević, foto: EPA

Zlatan Ibrahimović je postao ikona u Švedskoj igrajući za reprezentaciju u kojoj je najbolji strijelac svih vremena. Rezultati na individualnom nivou donijeli su mu status legende u Švedskoj, no Ibra priznaje da s medijima još uvijek nema odnos koji želi.

Iako je iznenadio mnoge kada je izjavio da švedski mediji baš i ne poštuju ono što je on uradio za ovu zemlju mnogi mu nisu povjerovali da je to baš tako. No, napadač Manchester Uniteda otišao je i korak dalje i poručio da vjeruje da nije prihvaćen samo jer je "Ibrahimović".

"Što se tiče medija u Švedskoj. Da li me brane ili napadaju, šta ti misliš? Ne, napadaju me, jer ne mogu da prihvate da sam Ibrahimović. Vjerovatno sam najbolji igrač u historiji Švedske i ono što sam ja uradio sigurno niko neće moći", rekao je Ibrahimović, te dodao:

"11 puta sam bio najbolji igrač Švedske i niko mi nije ni blizu. Ono što sam uradio za fudbal u Švedskoj niko nikad nije. Najbolji sam kojeg imaju i ponosan sam na to".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Didi Meki
Moj zlaja, trebalo je vremena dok si to shvatio. Ali, bolje ikad nego nikad. Čovječe, ti si toj zemlji dao dosta toga, sa njihovog gledišta ti si uspješan čovjek pa te ne prihvataju kako bi trebalo, i kako su njihovi na istim pozicijama prihvaćeni, ali pitaš li se šta je s nama, s nama ostalim robovima, koji se borimo za ono osnovno, za osnove jednakosti i ravnopravno tretiranje
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti