5

Komentari (5)

Mu'min Juventino FKS
Jebo te manzdo drvo jedno, jedino glavom zna dati go
Popaye
Kad se pogleda kako momak gine svaku utakmicu u klubu i reprezentaciji i onda pogledaš Džeku koji šeta dvije utakmice kvalifikacija zaista vidiš razliku u mentalitetu ko je rođeni pobjednik a ko obični igrač.
DelPiero
Kako te nije stid pricati nesto protiv najboljeg BH igraca svih vremena... Edin je za BiH dao 55 golova, Mandzo za Hrvatsku 33. Mandzo se oprostio od reprezentacije, Edin jos igra. Tacno je da je Mandzukic veci borac, ali Dzeko je bolji kad su golovi u pitanju (sto je napadacu glavni zadatak), obojica imaju svoje kvalitete.
Popaye
Mandžo je svoju vodio do finala svjetskog prvenstva
Miskolizac
ee moj delpiero, pa samo nerealan covjek moze reci da je dzeko korisniji igrac od mandze..ovakvog igraca svaka bih ekipa voljela imat, za razliku od dzeke kojeg imas na svakom cosku ;-)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.